keller_gyongyi _xSzeretettel köszöntelek oldalamon.

Keller Gyöngyi transzperszonális pszichológus, légzésterapeuta vagyok. A pályafutásomat még a 70-es évek második felében óvónéniként kezdtem. Majd úgy éreztem, tanulnom kell. Még többet. Kerestem, kutattam a tudást, az ismereteket, így jutottam el a kineziológiához. Elsajátítottam a Touch For Health (érintés az egészségért), a Stressrelease (stressz elengedés), és Edukineziológia (tanulást segítő eljárás) módszerét. De továbbra is úgy éreztem, nem állhatok meg. Valami még hiányzott. Valami fontos láncszem. Az elsajátított módszerek nem hoztak olyan mélyreható eredményt, amivel elégedett lehettem volna. És egyszer csak azt tapasztaltam, jönnek velem szemben a különféle gyógyító és segítő eljárások. Egyik a másik után. Elvégeztem a parapszichológiát, hogy jobb és szélesebb rálátásom legyen az emberre, magára, aki csodatevést vár tőlem. Kiszélesedett a látóköröm, már egészében tekintettem a hozzám fordulóra. Ezt nevezzük holisztikus szemléletnek.

De még mindig nem éreztem tökéletesnek a tudásomat. Kerestem, kutattam tovább. És rátaláltam a légzésterápiára, a transzperszonális pszichológiára. Elvégeztem, kitanultam minden csínját-bínját. És ekkor jött el az a pillanat, amit már nagyon rég vártam, áhítottam. Most végre olyan tudásanyag és eszköztár van a kezemben, amivel tökéletesen meg lehet oldani a régi, bekövesedett, krónikussá vált problémákat is. Idestova 10 éve tevékenykedek és segítek másoknak pszichológusként. Sok-sok tapasztalat, sokféle eset, amit az évek során megoldottunk közösen a klienssel. És elmondhatom: ennél jobb nem kell, talán nincs is.

Időközben Daubner Béla pszichopatológia képzését is elvégeztem, majd később belemerültem a homeopátia, Schüssler sók világába, mert hitem szerint kell és lehet gyógyítani, segíteni másoknak és magamnak is gyógyszer nélkül. És ami nagyon fontos, nem elég a lelket gyógyítani, támogatni kell a testet is, és a mentális folyamatainkat is. Erre remek lehetőség a homeopátia, mint szelíd gyógymód.

Elvégeztem a Schüssler arcdiagnosztika tanfolyamát, sikeresen levizsgáztam  belőle, most már Schüssler tanácsadással is kiegészült a tevékenységem.

Mint korábban említettem, egészében kell tekinteni az emberre!

Persze, a tanulást csak abbahagyni lehet, befejezni sosem. Hiszen van egy magyar mondás, miszerint: „A jó pap is holtig tanul, mégis bután hal meg!”